Bokbestilling (lenker + litt om boka)

Mange bøker gir mange råd om hva vi bør gjøre, mens denne boken er mer opptatt av hvorfor og hvordan. Boken drar deg inn i en rekke utfordrende tankebaner, og er praktisk rettet mot hva du kan gjøre bedre, eller gjøre mer – i en strukturert tilnærming.

Medarbeiderkoden handler definitivt ikke om stunts eller lykkepiller, men om tilbakevendende og systematisk trening og læring! Medarbeiderkoden er laget for å implementere medarbeiderskap. Det betyr at den vil fungere både som et underlag for workshops og utviklingsprosesser, og som refleksjonsbok for relasjonen mellom ledere og medarbeidere.

Samtidig er dette en fagbok, og da kan vi ikke unngå å måtte vise til litt grunnleggende teori. Teori presenteres der det gis en innsikt som du kan ha en praktisk nytte av.

Bestill boken her (Bokkilden) !

Bestill boken her (Norli) !

Vi tror på de mange små skritt, og at vi kan bli litt bedre enn i går. Vi liker oppmerksomhet rundt selv det minste lille tegn på forbedring, og at vi gleder oss over enhver progresjon. Enhver liten endring kan skape store forandringer.

Medarbeiderkoden er laget for ledere og medarbeidere som ønsker å utvikle seg SAMMEN! Together TO GET THERE!

Videoreportasje fra lanseringen 19. mars

Info om neste autoriseringskurs her.

BOKLANSERING MedarbeiderkodenBOKLANSERING_Medarbeiderkoden.pdf

Ledernytt intervju MedarbeiderkodenLedernytt_intervju_Medarbeiderkoden.pdf

“People don't resist change. They resist being changed.” ― Peter Senge Peter Senge